Web design personalizat

Ai nevoie de un website profesional, optimizat pentru motoarele de căutare și vizibil pe orice dispozitiv? Fie că dorești un website de prezentare pentru afacerea ta, un landing page sau un magazin online cu panou de administrare personalizat, ai ajuns în locul potrivit.

Indiferent cât de complexă este platforma pe care o dorești, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție. Primul pas este să ne contactezi, să ne spui mai multe despre afacerea ta și obiectivele pe care le ai, iar noi vom propune soluțiile tehnice potrivite pentru dezvoltarea business-ului tău. Cunoștințele noastre de programare, dar și noțiunile de design, marketing și SEO pe care le deținem ne ajută să construim, de la zero, website-ul adecvat pentru brand-ul tău.

Aplicații software de gestiune

Ai nevoie de un sistem informatic de gestiune a proceselor afacerii tale? Noi te ajutăm să îți simplifici activitatea! Proiectăm și implementăm soluții software personalizate complexe, cu panou de administrare intuitiv.

 

Instrumente și limbaje de programare

Ecosoft folosește cele mai noi tehnologii pentru a-ți oferi soluții care îți fac viața mai ușoară. De aceea, ne-am specializat într-o varietate de limbaje de programare și programe, precum: PHP (Codeigniter), CSS, CSS3, HTML, HTML5, JavaScript, JQuery, Ajax, Bootstrap, MySQL și altele.

Fiecare proiect este unic și are nevoile sale specifice. Vrei să obții o cotație de preț personalizată pentru proiectul tău? Contactează-ne!